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Dearrb)(6) 

This is in response to your letter, dated June 29, 2010, as well as your follow~up letter of 
September 1, 20 I 0, in which you allege that i<bl(5l ISchool violated the Family 
Educatiojal Righr and Privacy Act (FERP A) when a school official disclosed information about 
your son (bl(5l , without your prior written consent. This Office administers FERPA, which 
addresses issues that pertain to education records. 20 U.S.C § 1232g; 34 CFR Part 99. 

Please note that FERP A applies to educational agencies and institutions that receive funding 
under any program administered by the US. Department of Education. The school your child 
attends appears to be a "DOD Section 6 school," which means it is funded solely by the 
Department of Defense under 10 U .S.C. section 2164, and not from program appropriations 
administered by the Department of Education. Accordingly, FERP A does not apply to your 
son's education records that are maintained by the DOD school. 

Your concern may be addressed by the Department of Defense Education Activity office. The 
official to whom you may write is noted below: 

Mr. Mike Lynch 
Chief, Legislation and Policy 
Department of Defense Education Activity 
4040 North Fairfax Drive 
Webb Building 
Arlington, Virginia 22203 

I trust that the above information is helpful in explaining the scope and limitations of FERPA as 
it relates to your concern. 

Sincere} 
(b)(6) 
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